Firmade kataloog

Tuunikalatort krevettidegaprint

Tuunikalatort krevettidega image
Kogus Koostis- ja maitseained
2  pakki Röstsai
2  tk Tuunikalakonserv (a 180g)
3  tk Keedetud muna 
2  dl Majonees
1.5  dl Hapukoor
1.5  sl Tšillikaste
1.5  sl Sinep (mahe)
1.5  sl Sidrunimahl
1  tl Sool
KATTEKS
0.5  dl Majonees
1  dl Hapukoor
KAUNISTAMISEKS
    Koorimata krevetid
2  tk Keedetud muna 
    Sidruniviile
    värsket tilli

Sega nõrutatud ja tükeldatud tuunikala, hakitud munad, majonees ja hapukoor. Maitsesta tšillikastme, sinepi, sidrunimah­la ja soolaga. Lõika saiaviiludelt ää­red. Lao 3–4 saiaviilu ritta ja kata tuunikalaseguga. Korda sama nii, et saad 4 kih­ti täidist ja 5 kih­ti saia. Pealmiseks kihiks jääb sai.
Kata tort toidukilega ja pane vajutuse all järgmise päevani külma. Enne serveerimist sega majonees hapukoorega ja kata tort seguga.
Kaunista.

  • Kogustest saab 8 tükki torti.

Allikas: www.toidutare.ee/retsept.php

Brändid

Lisa kuulutus Töö Äripakkumised