Firmade kataloog

Lõhe kreemises basiilikukastmes print

Lõhe kreemises basiilikukastmes  image

 

Kogus Koostis- ja maitseained
600  g lõhefilee
1  spl või
KASTE
3  tk Šalottsibul
1  küüs Küüslauk
3  dl Basiilikulehed
0.5  dl Petersellilehed
1.5  dl Valge vein
0.5  tk Apelsinist pressitud mahl
2  dl Kohvikoor
  sool, pipar

 

Lõika lõhefilee 4 tükiks. Sulata või pannil keskmisel kuumusel. Kuumuta lõhetükke kummaltki poolt 2–3 minutit, keskelt võib jääda õige pisut toores, sest küpsemine jätkub ka pärast pannilt võtmist. Tõsta pannilt ja hoia soojas. Keera kuumus nõrgaks, lisa pannile kooritud ja hakitud sibulad ja küüslauk. Hauta segades 5 minutit. Lisa hakitud basiiliku- ja petersellilehed, vein, apelsinimahl, pipar ja sool. Kuumuta keskmisel kuumusel, kuni vedelikuhulk poole võrra väheneb. Lisa koor ja maitsesta veel soola ja pipraga, kui vaja. Tõsta kala kastmesse ja kuumuta kergelt läbi.

Allikas: www.toidutare.ee/retsept.php

 

 

Brändid

Lisa kuulutus Töö Äripakkumised